IZLET U GLUMAČKE VODE

Gledatelji je obožavaju, stoga ne čudi da je Barbara Kolar bez puno razmišljanja prihvatila ovu ponudu

25.04.2021 u 14:28

Bionic
Reading

Nakon što se jučer ujutro pohvalila na svom Instagram profilu 'friškom' frizurom, ali i starom majicom, radijska i televizijska voditeljica ubrzo je otkrila i zbog čega se tako dotjerala. Naime, Barbara Kolar dobila je ponudu da se pojavi u novoj HRT-ovoj humorističnoj seriji 'Minus i plus' gdje glumi ono što najbolje zna - televizijsku voditeljicu

U zagrebačkom studiju Katran počelo je snimanje nove HRT-ove humoristične serije 'Minus i plus', nastale prema konceptu i scenariju Ognjena Sviličića, a televizijski gledatelji imat će je prilike gledati već od ove jeseni. Glavne uloge u ovom sitcomu dobili su Iva Jerković, Igor Kovač, ali i dobro znana ekipa koju čine Ksenija Pajić, Damir Lonlar, Stipe Radoja, Arijana Čulina i Filip Radoš.

No, osim te glumačke ekipe, u seriji će svoje pojavljivanje imati i televizijskim gledateljima dobro znano lice. Naravno, riječ je o voditeljici Barbari Kolar, koja se svojim novim angažmanom pohvalila sama i to na svom Instagram profilu.

Nakon što je prvo otkrila da za subotu ima spremnu 'frišku' frizuru, na Instagram Storyju pohvalila se i da je na setu nove serije, napisavši uz to: 'Što je domaći sitcom bez moje epizodne uloge?!'

Barbara Kolar Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

A da se voditeljica uistinu pojavljuje u novoj seriji, pohvalili su se i na službenom Instagram profilu iste, otkrivši kako ona zapravo glumi samu sebe.

  • +7
Barbara Kolar kroz godine Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL