'popravljanje'

Baby Lasagna se pohvalio novom tetovažom

22.05.2024 u 21:40

Bionic
Reading

Istarski glazbenik Marko Purišić i dalje je u fokusu javnosti. Sve je počelo otkako je zakoračio na Doru kao zamjena, a eskaliralo nastupom na Eurosongu. Popularnost mu od tada ne jenjava, a prati se svaki njegov korak. Danas je fanovima pokazao novitet iz privatnog života

Baby Lasagna sprema se za brojne nastupe, raspored koncerata mu je sve gušći, no nalazi vremena za svoje gušte. Tako je bio u riječkom salonu za tetoviranje, a njegov tattoo majstor je na Instagramu otkrio da glazbenik Nije napravio ništa novo nego je samo doradio svoju stariju tetovažu.

Naime, Marko Purišić na desnoj ruci imao je iscrtane linije koje su bile isprekidane, a sada je to prekrio crnom bojom. Starija tetovaža moglo se više puta vidjeti na fotografijama na društvenim mrežama.

Miljenik nacije je ranije podijelio snimke na kojima se vidi kako se fanovi zbog njega tetoviraju. Jedna od obožavateljica je na ruci 'stavila' lice čipkaste mačke koja je nacrtana za Lasagnine majice, a druga je tetovirala stihove 'Meow cat, please meow back'.

Spektakl: Baby Lasagna na koncertu uoči finala Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic Pixsell
sve osim nogometa