NJEGOVA GODINA

Baby Lasagna ponovno slavi: 'Rim Tim Tagi Dim' stigao do američke ljestvice singlova

21.05.2024 u 17:10

Bionic
Reading

'Rim Tim Tagi Dim' Baby Lasagne stigao je do Billboardove svjetske ljestvice 200 pjesama, što je najnoviji u nizu uspjeha hrvatskog predstavnika na ovogodišnjem izboru za pjesmu Eurovizije

Zarazni hit Marka Purišića, poznatog pod umjetničkim imenom Baby Lasagna, ne prestaje nizati uspjehe. Nakon što je osvojio najviše glasova publike na Euroviziji i s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim' stigao do britanske top-liste singlova, od sada krasi i američku.

Trenutno se nalazi na 139. mjestu Billboardove ljestvice top 200 singlova, a ispod njega smjestio se francuski predstavnik Slimane s pjesmom 'Mon Amour' na 144. mjestu.

Baby Lasagna u finalu Eurosonga Izvor: Društvene mreže / Autor: Eurosong

Na toj ljestvici su također se nalazi i Nizozemac Joost Klein s pjesmom 'Europapa', zauzevši 51. mjesto dok se ovogodišnji pobjednik Eurosonga, Švicarac Nemo, smjestio na 52. mjesto.

Nakon što je u rekordnom roku rasprodao sva tri koncerta na zagrebačkoj Šalati i postao jednim od glavnih headlinera festivala Sea Star u Poreču, Baby Lasagna prošlog petka ušao je i na britansku top-listu singlova, i to na 36. mjesto.

  • +18
Baby Lasagna u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL