raspričao se

Baby Lasagna o bodovima susjedima: 'Mislim da su se prepali konkurencije'

27.02.2024 u 15:52

Bionic
Reading

Naš ovogodišnji predstavnik za Eurosong nakon svog trijumfa ne staje. Trenutno odrađuje brojne promotivne aktivnosti. Polako se zagrijava za nastup u švedskom Malmöu, a nakon njegove trijumfalne pobjede, ispred Hrvatske je na kladionicama samo Ukrajina. Baby Lasagna je s drugog mjesta 'skinuo' susjede Talijane koji mu pri glasovanju mu nisu dali niti jedan bod

Njegova se pobjeda naslućivala od kad je 'upao' na Doru, no Baby Lasagna je priznao da se do kraja nije opuštao.

'Trebalo se dokazati, osim toga bilo je pitanje hoće li se ljudima svidjeti to što smo pripremili… Stvarno nisam znao do zadnjeg časa, pogotovo kada sam vidio neke nastupe i čuo neke izvođače kako pjevaju brate mili…Osim toga, ne znaš kako bodovi funkcioniraju, pa sve dok nisu prozvali ime i rekli 200 i koliko bodova…247. Rekli su mi da je to najuvjerljivija pobjeda na Dori', ispričao je na bravo! radiju.

Susjedi Talijani nisu mu dali niti jedan bod, ali on o njima ima samo riječi hvale. 'Angelina Mango s pjesmom La noia - meni je to predobra stvar, tu je spojila trep talijanski, ma fantastično, meni je to baš stvarčina, kužim zašto je tako visoko na kladionicama… Nije mi čudno što mi nisu dali niti jedan bod, mislim da su se prepali konkurencije. Razočaran sam jer sam fan te pjesme i još smo si blizu', rekao je.

Nakon njegove trijumfalne pobjede na Dori, ispred Hrvatske je na kladionicama samo Ukrajina. Na pitanje boji li se da će ga slava promijeniti i da više neće biti ista osoba kaže da se 'brine o tome da se to ne dogodi'.

Pobjedu je posvetio obitelji za koju ističe da mu je na prvom mjestu u životu. Zaručnica Elizabeta Ružić mu je velika podrška. Izjavio je da je s njom fenomenalno raditi, jer je smirena, a inače je zaslužna za sve vizualno u Baby Lasagni, pa tako i za pobjednički spot.

  • +17
Baby Lasagna na Dori 2024 Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

'Spot je radio moj budući punac i moja zaručnica, on je snimao, ona je montirala, režirala, sve što nije držanje kamere. Bilo je fenomenalno, najteže nam je bilo naći kravu koja ima mlijeka…Zvali smo jedno 6, 7 ljudi, onda jedan kaže zovi drugoga itd… Tako smo čuli da neki lik u selu pored ima kravu, nismo mogli doći do njega, nego smo došli u selo autom, naletjeli na prvog čovjeka i rekli da smo čuli da netko ovdje ima krave, on je rekao - Imam ja kravu. Ča moremo mi doći nešto snimiti? - Da, da dođite… Došli smo tamo, pomuzli kravu, rekli hvala, popili čašu vina i otišli', prisjetio se.

Na Eurosongu neće biti u istom outfitu 'jer mu je preobičan' i smatra da 'Eurosong traži nešto posebno'. Ispred njega su tek dva, tri dana odmora, a onda kreću pripreme za veliki nastup u Švedskoj. 'Sutra se vraćam doma. Doslovno se mora odmah, odmah, odmah, krenuti. Do 10.3. treba biti isplaniran cijeli nastup, neće biti isti kao što ste vidjeli, mijenjat ćemo. Ne samo da treba biti gotov, treba ga snimiti, poslati Eurosongu, tako da nema odmora, ali bolje to nego da mi je dosadno', iskren je.