ISKRENO NAKON POBJEDE

Baby Lasagna: 'Ne spavam ništa, smršavio sam, kada trebam jesti, opere me trema'

28.02.2024 u 09:38

Bionic
Reading

Pobjednik Dore preko noći je postao europska zvijezda. Ovih dana je jedna od najtraženijih osoba u Hrvatskoj te se pojavljuje na svim medijskim platformama. Sve zanimaju detalji o njemu

Baby Lasagna u utorak je gostovao u RTL Direktu i voditeljici Mojmiri Pastorčić otkrio kako se osjeća zbog pobjede. Kaže da se počinje navikavati na to. 'Ne spavam ništa, smršavio sam. Uvijek kad trebam jesti, opere me trema i onda ne mogu jesti', ispričao je.

Dodao je da jedino normalno što ovih dana uspijeva raditi je gledati seriju 'Office'. Nije očekivao toliku popularnost, a jako je znatiželjan kako će se ljudi odnositi prema njemu u rodnom gradu. S obožavateljicama nema problema. Kazao je da 'ima osjećaj kao da živi nečiji tuđi život u zadnje vrijeme, da se to samo odjednom dogodilo i čeka da se sve vrati u normalu'.

Dotaknuo se i svog nastupa te otkrio da se malo 'zadihao'. Priznaje da bi 'trebao raditi na kondiciji i pjevanju', ali da je u 'globalu zadovoljan' te da su 'kladionice na kojima je nakon nastupa skočio s trećeg na drugo mjesto potvrda da je napravio nešto dobro'. Priznao je da ne planira ništa ključno mijenjati za nastup na Eurosongu.

Mijenjat će, kaže, 'neke stvari, ali ništa ključno'. Zamišlja 'da će sve biti isto, ali puta deset' te da će to 'biti nešto u drugom ruhu', a radit će na kostimima. Na pitanje kako se osjeća njegova djevojka nakon što je on postao najtraženiji dečko u Hrvatskoj rekao je da 'ne želi biti eksponirana, ali da je sretna i ponosna'.

  • +17
Baby Lasagna na Dori 2024 Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL