MISLE NA DJECU

Ayda Field i Robbie Williams nemaju namjeru staviti svoju obitelj u reality emisiju

06.06.2020 u 20:52

Bionic
Reading

Slavni parovi su vrlo različiti kad su u pitanju djeca – neki nemaju problema stalno se izlagati javnosti dok su drugi vrlo predani da sačuvaju privatnost koliko mogu

Glumica Ayda Field i slavni pjevač Robbie Williams imaju četvoro djece – sedmogodišnju Theodoru, petogodišnjeg Charltona, jednogodišnju Colette i novorođenog Beaua. Par je odlučio kako djecu ne želi izlagati javnosti.

Par nikad na društvenim mrežama nije pokazao lica svoje djece iako su često zajedno na fotografijama. Ayda Field smatra kako je važno zaštititi djecu te da bi bilo nepravedno prepustiti ih roditeljskoj slavi bez njihova dopuštenja.

No, Ayda Field je dodala kako odluka o neizlaganju djece medijima nije uklesana u kamen.

'Nikad ne bih rekla 'nikad' jer smo već dobivali razne ponude. No, trenutno su nam važnija djeca i privatnost. Pa zbog toga ne razmišljamo o tome. Djeca nisu dovoljno stara da bi uopće mogla razmišljati o mogućim posljedicama. Bilo bi nepravedno donijeti takvu odluku umjesto njih', rekla je Ayda Field.

Tema privatnosti postala je važna za Aydu Field i Robbija Williamsa kad je pjevač najavio da planira svoju reality emisiju u kojoj bi se osim njega pojavljivale njegova žena i punica. No, u dvije godine od te ideje Williamsova emisija još uvijek traži pravi kanal na kojem bi se emitirala, a supruga je javnost obavijestila o tragičnoj vijesti da joj se majka Gwen bori s rakom, dok se već prije znalo da boluje od lupusa i Parkinsonove bolesti od koje boluje i Williamsov otac.

Par prolazi kroz teška vremena jer su još i u izolaciji zbog koronavirusa što dodatno otežava situaciju s njihovim bolesnim roditeljima.

  • +31
Robbie Williams počastio se novim domom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia