ZAJEDNO NA ODMORU

Atraktivna srpska glumica ludo je zaljubljena u Igora Kojića: Oglasila se o vezi o kojoj svi pričaju

23.02.2023 u 09:57

Bionic
Reading

Nakon razvoda od naše pjevačke zvijezde, bivši nogometaš i sin pjevača Dragana Kojića Kebe dugo nije viđen u javnosti s ikakvom partnericom, no početkom godine su ga srpski mediji snimili na Kopaoniku s novom damom

Kako zadnjih dana navode srpski mediji, sportski menadžer Igor Kojić je u romansi s 29-godišnjom Teodorom Bjelicom, koju često nazivaju najljepšom srpskom glumicom.

Nagađanja o njihovoj vezi započela su u siječnju, a vezu su navodno započeli kraj prošle godine upoznavši se preko zajedničkih prijatelja. Novu godinu su dočekali zajedno, a na Kopaoniku su snimljeni zajedno. Viđeni su kako izmjenjuju nježnosti u jednom od lokala.

  • +3
Teodora Bjelica Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/PIXSELL

Veza im se mogla naslutiti i zbog objava na društvenim mrežama. U siječnju su objavili Instagram storyje s Kopaonika, a snimke su im bile identične. Atraktivna Beograđanka je na pokazala više fotografija s odmora.

Dodajmo da je Bjelica nedavno progovorila o Igoru i njihovoj vezi. 'Važno je da čovjek voli i da je zaljubljen', izjavila je kratko za Blic. Inače je poznata po ulozi u seriji 'Tri muškarca i tetka', a pojavila se i u filmu 'Južni vetar' te u popularnoj seriji 'Aviondžije'. Majka joj je glumica Gordana Bjelica koja se proslavila ulogom tajnice Bebe u seriji 'Srećni ljudi', a navodno je već upoznala Kojića koji joj se dopao.

Kojić je, čim se pročulo za njihovu vezu, na Instagramu napisao: 'Kada ti kažu: Ne može, pronađi put, ne izgovor', a potom je citirao Mešu Selimovića: 'Tisuću puta se pokaješ za ono što kažeš, a rijetko za ono što prešutiš'. Podsjetimo, od 2015. do 2021. je bio u braku sa Severinom. Prvi put su se vjenčali krajem rujna 2015., a nakon toga imali su još dva vjenčanja.