REAKCIJE SA SVIH STRANA

Glazbenici zaprepašteni terorizmom na koncertu Ariane Grande

23.05.2017 u 10:03

Bionic
Reading

U ponedjeljak navečer, netom nakon što je u engleskom gradu Manchesteru završio koncert američke pjevačice Ariane Grande, u Manchester Areni, u kojoj je održan, eksplodirala je improvizirana naprava koju je aktivirao bombaš samoubojica. Smrtno su stradale 22 osobe, 59 ih je ranjeno, a među žrtvama ima i djece. Američka pjevačica shrvana je zbog ovog događaja, a podršku putem društvenih mreža pružaju joj kolege iz cijelog svijeta

Nakon što je policija objavila da eksploziju nakon koncerta američke pjevačice Ariane Grande tretira kao teroristički čin glazbenici diljem svijeta počeli su slati putem društvenih mreža svoje molitve, misli i riječi podrške kolegici.

  • +6
Eksplozija na koncertu Ariane Grande Izvor: Reuters / Autor: ANDREW YATES

Sama Ariana Grande oglasila se nedugo nakon tragedije, putem svog službenog profila na Twitteru, i potvrdila da nije ozlijeđena.

'Slomljena sam. Žao mi je od sveg srca, nemam riječi', napisala je pjevačica, na što su joj obožavatelji, ali i kolege, odgovorili da se nema što ispričavati jer nije ona krivac za tragediju koja se dogodila.

Navodno je zbog ovog događaja Ariana cijelu europsku turneju Dangerous Woman Tour stavila na čekanje, a hoće li ju nastaviti, tek će se vidjeti.

Taylor Swift, Katy Perry, John Legend, Harry Styles i Cher, samo su neki od mnogobrojnih kolega koji su joj poslali poruke potpore.