SAV SE RASTOPIO

Antonio je zaljubljen u Jelenu

16.04.2010 u 10:59

Bionic
Reading

Ava, farmerica koja često naglašava da je zaljubljena u svog zaručnika, pokušala je potaknuti Antonija da prizna Jeleni što osjeća prema njoj

Za vrijeme jela Ava je progovorila, što da razbije tišinu koja se stvorila u blagovaoni, a što da potakne neku akciju između farmera Antonija i Jelene, jer je sigurna da tu ima nečega.

'Jelena, kako ti možeš zamjeriti čovjeku kojemu je srce puno ljubavi, on više ne zna reći ni slovo a. On će se rastopiti svaku sekundu. Ne može to više skrivati! Poludi i reci više što misliš!', govorila je vidno uzbuđena Ava.

Objasnila je kako ona funkcionira kad je zaljubljena. Ne samo da ne može misliti, već želi čitavom svijetu poručiti što osjeća. Budući da je ona potpuno drugačija od Antonija, ne može vjerovati da on može tako vješto skrivati svoje osjećaje.

'Antonio, ja te podržavam, samo iznesi svoje misli!', nagovarala ga je Ava. Kako njezino nagovaranje nije urodilo plodom, a neugodnost za stolom bivala je sve veća, Jelena se počela naglas smijati. Nakon što se razočarana Ava ustala od stola, nestalo je i čarolije, pa se Antonio približio Žani.

Prijateljski ju je zagrlio te je upitao: 'Žana, idemo zajedno kakati!?', na što je ona frknula nosom i jasno mu dala do znanja da je vrlo neugodan jer neki od farmera još ručaju.