SLATKA OSVETA

Antonio Banderas vrućim poljupcima na crvenom tepihu uzvratio Heidi Klum

14.01.2019 u 09:53

Bionic
Reading

Samo nekoliko dana nakon dodjele Zlatnih globusa održana je i dodjela nagrada Critics' Choice u Los Angelesu. Na crvenom tepihu pojavio se glumac Antonio Banderas s djevojkom Nicole Kempel, a pritom nije nedostajalo vrućih poljubaca

Španjolskog glumca Antonia Banderasa i njegovu djevojku Nicole Kempel nemamo često prilike vidjeti zajedno na javnim događanjima, a svoju ljubav već godinama drže podalje od medija.

Na dodjeli nagrada Critics' Choice u Los Angelesu i to se promijenilo, pa se slavni zavodnik pojavio u društvu svoje plavokose ljepotice i sve iznenadio svojim ponašanjem.

  • +2
Antonio Banderas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njegova voljena Nicole opredijelila se za seksi outfit koji se sastojao od čipke i leopard uzorka, a kosu je poput prave zavodnice zalizala prema natrag. Na njezin fatalan look nije ostao imun ni sam glumac koji ju je nekoliko puta strastveno poljubio. Osim toga na događanju im se pridružila i Barbara Kempel, sestra blizanka Banderasove odabranice.

Da ironija ove cijele situacije bude veća, upravo se Banderas pobunio na promiskuitetno ponašanje manekenke Heidi Klum, na nedavno održanoj dodjeli Zlatnih globusa. Neki smatraju daje ovo zapravo bio njegov provokativni odgovor slavnoj Njemici.

Inače, 58-godišnji Banderas, Nicole je upoznao 2014. godine i od tada su u ljubavnom odnosu. Prije nje Antonio je bio u braku s glumicom Melanie Griffith s kojom dijeli danas 22-godišnju kćer Stellu.