SVI SU JE IZBJEGAVALI

Heidi Klum promiskuitetnim ponašanjem zgrozila kolege: 'To je bilo kao na striptizu'

10.01.2019 u 13:55

Bionic
Reading

Na dodjeli Zlatnih globusa održanoj u Los Angelesu prije nekoliko dana, pojavila se Heidi Klum u pratnji svog 17 godina mlađeg zaručnika Toma Kaulitza. Par je međutim pretjerao svojim promiskuitetnim ponašanjem zbog čega su ih kolege predvođeni Antonijem Banderasom izbjegavali

Supermodel Heidi Klum posljednjih mjeseci itekako daje do znanja da je zaljubljenija no ikad. Da je ponovno sreću pronašla u ljubavi sa 17 godina mlađim glazbenikom Tomom Kaulitzom svima je pokazala i na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Zlatni globus, a u jednom trenutnu emocije i strast toliko su je ponijeli da je kolegama prekipjelo.

  • +5
Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Prema riječima sudionika, Klum i Kaulitz su se toliko strastveno ljubili čitavo vrijeme, a dozu neukusa među prvima je primijetio španjolski glumac Antonio Banderas.

Slavni 58-godišnjak čak je otišao toliko daleko da je na zabavi nakon dodjele nagrada očigledno izbjegavao Heidi i njezina zaručnika. Gosti su primijetili da se glumac skriva u takozvanoj zelenoj sobi, izoliranom dijelu dvorane u kojoj je održana glamurozna zabava. Brzo mu se pridružila i pjevačica Janelle Monáe, kojoj su takvi prizori bili previše.

Banderas je, prema pisanjima stranih medija, cijelu situaciju opisao promiskuitetnom i kazao da se osjećao kao da je na 'striptiz zabavi'.

Njemačka manekenka za Božić je objavila zaruke s mlađahnim glazbenikom, a na komentare da joj je odabranik premlad reagirala je ovako: 'Još uvijek vjerujem u brak i ljubav iako sam u tome dva puta zakazala. Svejedno mislim da sam u tome dobra. Našla sam sjajnu osobu koja ima predobro tijelo. Moj zaručnik je mnogo mlađi od mene ali meni to ne smeta. Treba biti sretan i manje se brinuti jer od toga se dobivaju bore'.