ne odustaje od treninga

Antonija Blaće pokazala kako izgleda nakon skidanja zacrtanog broja kilograma

25.05.2021 u 14:45

Bionic
Reading

Jedna od najomiljenijih domaćih voditeljica, već neko vrijeme pokazuje da već tjednima vrijedno trenira i kako izgledaju njezini trenutci za vrijeme i nakon vježbanja. Nedavno je Antonija Blaće priznala da je gotovo posrnula pred treninzima, no ipak se nije se predala

Poznata Šibenčanka, proljeće je već tradicionalno odlučila obilježiti posvećenošću projektu 'ljeto bez parea'. Antonija Blaće fokusirala se na vježbanje i zdravu prehranu, a početkom svibnja sljedbenicima na Instagramu otkrila da je još pet kilograma dijeli od cilja.

Podijelila je tada i savjet koji bi mogao dobro doći svima onima kojima nedostaje motivacije za vježbanje. 'Još 80 kalorija na traci i gotovo za danas. Mali savjet. Ako mrzite (kao ja) trčati, hodati na traci, vrtjeti orbitrek ili bicikl, nemojte si zadavati na tim spravama minutažu jer nikada nema kraja. Bolje si recite - 100 kalorija na traci. 100 na biciklu. 100 orbi'. Sada je voditeljica i producentica na RTL-u pokazala kako izgleda nakon skidanja željenih kilograma. 'Pa fino, što je, je', pohvalila se.

Objavila je još nekoliko fotografija iz teretane i pokazala kako su pripreme za ljeto još uvijek u tijeku. Podsjetimo, nedavno je objavljen njezin priručnik pravilnoj prehrani ponukana brojnih upita. Sva svoja iskustva odlučila je sabrati i podijeliti s javnosti u formi priručnika zanimljivog naslova #LjetoBezParea.

  • +4
Antonija Blaće Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL