uvijek zanimljiva

Anja Šovagović Despot pokazala vitku figuru u sportskom izdanju

19.04.2023 u 11:56

Bionic
Reading

Glumačka diva uvijek je viđena u chic i glamuroznim outfitima, a sad je svoje pratitelje iznenadila pokazavši sportski look

Anja Šovagović Despot već godinama zadivljuje svojim uspješnim ulogama u kazalištu, filmu, serijama. A mnoge oduševljava i svojim zavodljivim djevojačkim gardom i prpošnošću te zavidnom linijom. Sad se dobro raspoložena glumica pokazala u tajicama i hudici poznatog sportskog brenda.

Kolegica Mila Elegović je odmah komentirala kako je 'prezgodna'. Inače, glumica je svojedobno otkrila da uživa u ritualima u kupaonici, pilinzima, masažama i ostalim čarima uljepšavanja, pogotovo nakon napornih premijera ili iscrpljujućih predstava i snimanja.

Kad je riječ o vježbanju, priznala je da bi 'morala i trebala svakodnevno vježbati budući da cijeli život pati od bolova u kralježnici, ali je prilično nemarna i lijena, neozbiljna i neodgovorna te da zato stalno iznova čvrsto obećava samoj sebi da 'od sutra' kreće u teretanu'. Najveći motiv su joj uloge koje dobije, a nedavno se našalila da se tješi, ako glumi stariju ili bolesnu ženu, teretana joj ne treba.

  • +5
Anja Šovagović Despot Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL