neraskidiva povezanost

Vrijeme slavlja: Anja Šovagović Despot obilježila rođendan kćeri obiteljskom fotografijom

19.01.2023 u 09:42

Bionic
Reading

Glumačka diva prije koji dan je svojoj mezimici čestitala njezin veliki dan poručivši da je njezino čudo, a pratitelje na Instagramu je razveselila i djelićem proslave na kojoj su bili njezin suprug, nacionalni prvak Drame zagrebačkog HNK, Dragan Despot i sin Josip

'Sretan rođendan, Ana', poručila je ponosna mama Anja Šovagović Despot kćeri Ani Despot pored fotografija iz zagrebačkog restorana gdje su feštali za Anin 29. rođendan.

Inače, mama i Ana se često skupa mogu vidjeti na javnim događanjima, a prošle godine su se pojavile na filmskom festivalu u Puli. Naime, Ana je nakon diplome francuskog i engleskog jezika i književnosti, na Akademiji likovne umjetnosti upisala animaciju, a u Puli je predstavila svoj preddiplomski crtić 'Jaje'.

'Neizmjerno sam ponosna na kćer Anu. Ne samo ponosna već i silno uzbuđena jer je Ana svoj film sama producirala, režirala, animirala i nacrtala, a divni prijem publike na festivalu velika je pohvala njezinom radu. Također, u Puli smo Ana i ja dodijelile nagradu Društva hrvatskih filmskih redatelja 'Fabijan Šovagović'', izjavila je glumica za Jutarnji list.

  • +5
Anja Šovagović Despot Izvor: Cropix / Autor: Dragan Matic / CROPIX

Ana je tada rekla da je od majke 'naslijedila smisao za humor, empatiju te njezinu težnju ka perfekcionizmu', a na oca 'staloženost i neku vrstu skromnosti' te da su 'kreativnost i strast za umjetnošću došle su kao kombinacija njihovih osobnosti'.