modno su se uskladili

Anja Šovagović Despot ima najbolju pratnju za kazalište; iznenadit ćete se kada vidite s kim je u društvu

30.12.2022 u 10:26

Bionic
Reading

U zagrebačkom HNK održana je posljednja ovogodišna premijera. Riječ je o opereti 'Šišmiš' u u režiji Krešimira Dolenčića. 'Opereta nad operetama', kako mnogi nazivaju djelo Johanna Straussa mlađega privukla je brojna poznata lica, a među njima i našu glumačku divu

Glumica, spisateljica i glazbena umjetnica Anja Šovagović-Despot osim uspješne karijere može se pohvaliti skladnim obiteljskim životom kojeg dijeli sa suprugom, glumcem Draganom Despotom i njihovo dvoje djece.

Upravo sa svojim 22-godišnjim sinom Josipom, Anja je stigla u zagrebački HNK na premijeru operete, a zajedno su, modno usklađeni, rado pozirali fotoreporterima. Teško je ne primijetiti obiteljsku sličnog mladića s roditeljima. On i njegova sedam godina starija sestra Ana kruna su dugogodišnje ljubavi glumačkog para čija je ljubavna priča jedna od onih o kakvima se snimaju filmovi.

Inače, kako je svojedobno izjavila glumica, njezin sin (kojeg nerijetko zna pokazati na društvenim mežama) je 'pravi sanjar, obožava književnost i mašta da će jednog dana postati pisac'.

  • +11
Premijera 'Šišmiša' u HNK Izvor: Cropix / Autor: Vanesa Pandzic

'Nikad im nismo ništa branili jer naprosto za to nije bilo potrebe. Dok su bili mali potpuno smo im se posvetili i odgoj smo zasnivali na ljubavi, razumijevanju, razgovoru i međusobnom poštovanju. Djeca zahtijevaju sto postotni angažman i danas srećom, ubiremo plodove onog što smo zajednički u njih ulagali. Želimo da shvate kako je samo obitelj uvijek uz tebe, bez obzira što se dogodilo. Naravno, pazimo jako i na obrazovanje pa im u tome pokušavamo pružiti maksimum', ispričala je Anja jednom prilikom.