PRIJATELJSTVO ILI NEŠTO VIŠE?

Angelina Jolie ponovno na večeri s The Weekndom, šuškanja o vezi ne prestaju

27.09.2021 u 14:21

Bionic
Reading

Holivudska glumica i slavni reper i dalje rade ama baš sve kako bi se priče o njihovoj mogućoj vezi dalje širile, a to se dodatno pojačalo nakon njihove zajedničke večere u popularnom restoranu u Santa Monici

U jeku svoje mučne bitke za skrbništvo nad šestero djece, koju vodi s bivšim suprugom Bradom Pittom, 46-godišnja Angelina Jolie odlučila je, čini se, pronaći vrijeme za novu ljubav. I proteklog je vikenda snimljena u društvu repera The Weeknda, s kojim je dva i pol sata provela u VIP dijelu popularnog talijanskog restorana Giorgio Baldi u Santa Monici.

Iako su u restoran stigli odvojeno, isti su napustili zajedno, nakon čega je ona sjela u njegov crni SUV, nakon čega ju je reper odveo u svoju 70 milijuna dolara vrijednu vilu na Bel-Airu. Na večeru je stigla noseći crni baloner s dvostrukim kopčanjem i crnim salonkama, dok je u ruci nosila Yves Saint Laurent torbicu.

Za razliku od nje, The Weeknd je ostao vjeran svojem ležernom stilu, noseći crnu jaknu, uske traperice i čizme. Inače, u tom istom restoranu već su snimljeni 30. lipnja, kada su i krenula šuškanja o njihovoj vezi, a potom su 10. srpnja zajedno bili na privatnom koncertu u Los Angelesu.

The Weeknd iza sebe ima veze s Bellom Hadid i Selenom Gomez.

  • +9
Angelina Jolie i Zahara Jolie-Pitt Izvor: Profimedia / Autor: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia