SVI SU NA OKUPU

Angelina Jolie otkrila kako se njezina obitelj snalazi u karanteni zbog koronavirusa

24.04.2020 u 23:14

Bionic
Reading

Gostujući u virtualnom razgovoru s glavnim urednikom magazina Time, za koji i sama piše kolumne, Angelina Jolie otkrila je i neke detalje iz privatnog života, točnije one vezane uz njezino šestero djece i epidemiju koronavirusa, zbog koje su svi završili u karanteni

Kratko i jasno, Angelina Jolie otkrila je za 'Time 100 Talks' detalje svoje karantene zbog pandemije koronavirusa. Tijekom razgovora oko toga koliko cijela situacija šteti djeci diljem svijeta, dotakla se i vlastite obitelji i djece, koja su, baš poput i drugih, u samoizolaciji kod kuće.

Angelina Jolie o djeci i karanteni Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Svi smo zajedno i svi smo zatvoreni u kući i dobro nam je', priznala je holivudska glumica koja s bivšim suprugom Bradom Pittom ima šestero djece - Maddoxa (18), Paxa (16), Zaharu (15), Shiloh (13) i jedanaestogodišnje blizance Vivienne i Knoxa.

Prema Južnoj Koreji, gdje je upisao fakultet, zbog cijele situacije još uvijek nije otputovao najstariji Maddox, koji se trenutni fokusirao na učenje korejskog i ruskog jezika.

Još prošlog mjeseca otkriveno je kako su djeca Angeline Jolie i Brada Pitta nastavila sa školovanjem od kuće, a koje uključuje i učenje novih jezika, sviranje raznih instrumenata, igranje društvenih igara, kao i spremanje obroka.