IZGLEDA DA STVARI DOLAZE NA SVOJE MJESTO

Angelina Jolie i Brat Pitt četiri godine nakon razvoda napokon došli do prvog konkretnog dogovora

09.04.2020 u 14:14

Bionic
Reading

Bivši zvjezdani par broj jedan, sada već rastavljeni Brad Pitt i Angelina Jolie zajedno dijele šestero djece. Iako su papire za razvod predali još 2016. godine, prvi konkretni dogovori postignuti su tek sada

Borba za skrbništvo i detalji dugotrajne brakorazvodne parnice Brada Pitta i Angeline Jolie zatvoreni su za javnost, no neki detalji ipak isplivaju na površinu. Tako se u mučnoj borbi doznalo da je glumica očekivala puno skrbništvo nad svojom djecom, te bivšem suprugu htjela uskratiti očinsku figuru.

Međutim sud to nije odobrio. Kada su se stvari i emocije malo slegle, povrijeđena Jolie uspjela je dogovoriti određene korake u svojoj brakorazvodnoj parnici. Tako je primjerice prošlo ljeto, nakon Bradovih prijetnji financijskim sankcijama, Jolie popustila i djeca su provela dio praznika s ocem.

U prosincu prošle godine strani su mediji pak izvještavali da je postignut dogovor oko skrbništva.

Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Lifestyle pictures / Alamy / Alamy / Profimedia

‘Dogovor o skrbništvu djece ja zaključen prije dva tjedna, i potpisale su ga obje strane i suda’ rekla je tada odvjetnica Angeline Jolie, Samantha Bley DeJean te naglasila je povjerljiv u interesu djece.

Izgleda da su nekadašnji sretni supružnici sada našli zajednički dogovor i po pitanju obrazovanja svoje djece,16-godišnjeg sina Paxa, godinu dana mlađe Zaharae, 13-godišnje kćeri Shilo i 11-godišnjih blizanaca Knoxa i Vivienne. Dogovor isključuje njihovog najstarijeg sina 18-godišnjeg Maddoxa koji studira u Južnoj Koreji.

Daily Mail piše da su se Jolie i Pitta opredijelili za tradicionalno školovanje, što je velik zaokret s obzirom na to da su do sada sva djeca imala školovanje kod kuće.

  • +3
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Takvu odluku da ih školuju plaćeni profesori i osoblje u njihovu domu donijela je Jolie, a sve kako je kazala, zato što njezina djeca dolaze iz različitih dijelova svijeta, te zato što njezin posao zahtjeva često putovanje i selidbu.

Osim toga objasnila je da želi svojoj djeci pružiti bolje uvjete obrazovanja nego ih je sama imala.

Međutim, izgleda da će famozna petorka Pitt-Jolie nasljednika ipak sjediti u školskim klupama okruženi svojim vršnjacima.

'Bila sam duboko, istinski tužna i povrijeđena, a s druge strane bilo je zanimljivo uroniti u tu poniznost i osjećaj beznačajnosti', rekla je nedavno lijepa glumica u prvom intervjuu u kojem je govorila o svojim osjećajima nakon razvoda.

Dio krivnje za raspad braka preuzeo je sam Brad kazavši da je imao problema s alkoholizmom i opijatima koji su ga potpuno otuđili od najmilijih.