hrabre djevojčice

Angelina Jolie otkrila da su joj dvije kćerkice završile na operacijskom stolu: 'Posljednja dva mjeseca provela sam po bolnicama'

10.03.2020 u 10:14

Bionic
Reading

Angelina Jolie u svom eseju za magazin Time otkrila je da posljednja dva mjeseca provodi po bolnicama jer su joj dvije kćerkice završile na operacijama

'Posljednja dva mjeseca provela sam po bolnicama zbog svoje najstarije kćeri koja je morala na operaciju. Prije nekoliko dana i njezina mlađa sestra završila je na operaciji kuka. Nije lako gledati djecu kako odlaze pod nož. No moje hrabre djevojčice shvaćaju koliko je važno boriti se za svoje zdravlje i biti uporan u tome da ozdrave', napisala je između ostalog Angelina Jolie u eseju za Time povodom Dana žena.

Jolie je u ponedjeljak viđena na izlazu iz bolnice dok je pomagala svojoj 13-godišnjoj kćeri Shiloh nakon operacije kuka. Dogodilo se to nekoliko tjedana nakon što je na operaciji bila 15-godišnja Zahara.

Braća i sestre bili su s njima kao potpora, osim najstarijeg Maddoxa, koji studira u Južnoj Koreji.

'Izuzetno mi je drago vidjeti kako se brinu jedni o drugima i kako su složni u ovoj situaciji. Primijetila sam kako su svi svoje obveze u ovom trenu stavili po strani i bili tu za sestre koje su u bolnici. Sada ću svoje vrijeme posvetiti kćerima i svemu onome što sam naučila od njih i drugih mladih djevojaka koje sam upoznala diljem svijeta', rekla je majka šestoro djece, a svoje javno pismo zaključila apelirajući na čitatelje da cijene žene i djevojke jer 'što su snažnije, to će biti zdravije i moći će više dati svojoj obitelji i zajednici u kojoj žive'.

  • +4
Angelina Jolie s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Bruce/Javiles/WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Brad Pitt je otkazao svoj dolazak na svečanu dodjelu nagrada BAFTA kako bi bio uz kćerkicu dok se oporavlja.

'Djeca su ipak na prvom mjestu u ovom trenutku', rekao je kratko i jasno Pitt u svom obrazloženju prilikom otkazivanja dolaska u London na BAFTU (British Academy Film Awards).

  • +7
Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Mark RALSTON / AFP / Profimedia

Bio je ovo ujedno jedan od rijetkih susreta bivših supružnika koji se dogodio izvan suda, na kojem vode dugogodišnju brakorazvodnu parnicu oko skrbništva nad šestero zajedničke djece. Izgleda da su Pitt i Jolie četiri godine nakon odluke o razvodu ipak spremi u miru i ravnopravno odgajati djecu te naći zajednički jezik radi dobrobiti svojih nasljednika.