popularno natjecanje

Nešto drugačije izdanje: Izvođači na Doru moraju donijeti negativan test na Covid-19, spektakl ide bez publike, a glasat će se putem televotinga

02.02.2021 u 10:51

Bionic
Reading

I ove godine natjecanje na kojem se bira hrvatski predstavnik i pjesma za pjesmu Eurovizije održava se u Opatiji. Onaj tko pobjedi Hrvatsku će predstavljati na Eurosongu u Nizozemskoj. Poznati su detalji ovogodišnjeg glazbenog spektakla koji će biti 13. veljače

'Ove godine će Dora biti realizirana na jedan specifičan način, bez publike, ali svi koji budu sudjelovati u spektaklu nalazit će se u Opatiji, u sportskoj dvorani Marino Cvetković', najavio je u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić.

'Bit će sada bez publike, vodit će se stroge epidemiološke mjere, osiguranje će biti na najvećoj razini. Sudionici Dore morat će prije prvog dolaska u dvoranu donijeti i negativan test na Covid-19. Brinut ćemo se da svi dođu i odu zdravi', naglasio je. Zbog epidemije koronavirusa na glazbenom natjecanju ove godine neće biti novinara, snimatelja ni gostiju.

Budući da neće biti publike, pretkonferencija će se održati preko Zooma, a glasovanje putem televotinga. 'Želimo da glasovanje biti objektivno i transparentno, da pobjedi najbolji i da nas dostojno predstavlja u Rotterdamu', kazao je Kazimir Bačić. Ovogodišnju Doru vodit će Daniela Trbović, Barbara Kolar, Jelena Lešić i Doris Pinčić.

  • +15
Dora 2021. voditeljice Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica / HRT