TRENUTAK ZA PAMĆENJE

Angelina je ignorirala Jennifer, a izraz lica Dakote Johnson otkrio je sve

09.01.2018 u 11:21

Bionic
Reading

Dodjela nagrada Zlatni globus pala je u drugi plan nakon što se doznalo da će se prvi put nakon tri godine na istom mjestu naći dvije suparnice - Angelina Jolie i Jennifer Aniston. Netrpeljivost među njima ne može se sakriti, a svjedočila joj je i njihova kolegica, glumica Dakota Johnson

Ovogodišnja, 75. dodjela Zlatnih globusa bila je poprilično zanimljiva - od razočaranog Hugha Jackmana, preko dolaska Kirka Douglasa, do crne odjeće svih glumica na crvenom tepihu, no ono zbog čega su svi pozorno gledali televizijski prijenos bila je najava dolaska suparnica Angeline Jolie i Jennifer Aniston.

Iako na kraju nisu zajedno stupile na pozornicu te su čak sjedile svaka u svom dijelu dvorane, netrpeljivost se itekako primijetila, a njoj je svjedočila i njihova kolegica - kći Melanie Griffith i Dona Johnsona, Dakota Johnson.

Upravo su snimke, na kojima u nevjerici Dakota Johnson gleda u Angelinu Jolie, koja ignorira govor Jennifer Aniston na pozornici, u nekoliko sati obišle društvene mreže. 

  • +11
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Obje glumice bile su u braku s Bradom Pittom - Jennifer Aniston od 2000. do 2005. godine, kada ju je ostavio zbog šest godina mlađe Angeline Jolie. S Angelinom je u brak stupio tek 2014. godine, a prije godinu i pol svi su ostali u šoku kada je glumica objavila da je podnijela papire za razvod.

  • +22
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia