VOLE JEZIKE I GLAZBU

Angelina Jolie otkrila kako školuje svoju djecu

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 22.12.2017 09:59
  • Objavljeno 22.12.2017 u 09:59
Angelina Jolie s djecom

Angelina Jolie s djecom

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zbog toga što su djeca poznatih roditelja, što zbog činjenice da većinu godine provedu negdje s majkom na putu, slavna šestorka - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh te blizanci Vivienne i Knox - ima privatne učitelje koji ih podučavaju svim predmetima, ali i raznim stranim jezicima koje su poželjeli naučiti

Da je edukacija bitna, osobito u najranijoj dobi, zna dobro i slavna holivudska glumica Angelina Jolie, koja svojoj djeci želi pružiti najbolje obrazovanje. 16-godišnji Maddox, 14-godišnji Pax, 12-godišnja Zahara, 11-godišnja Shiloh i devetogodišnji blizanci Vivienne i Knox stoga imaju privatne učitelje koji ih podučavaju unutar četiri zida njihove 24 milijuna dolara vrijedne vile u Los Felizu u Kaliforniji.

  • +14
  • +11

Angelina Jolie s djecom

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim što ih podučavaju osnovama predmeta, čitanju i matematici, svako dijete uči neki od stranih jezika, a sviraju i glazbene instrumente. 'Svako dijete uči drugi jezik. Pitala sam ih koje žele naučiti, pa tako Shiloh uči kambodžanski jezik, Pax je fokusiran na vijetnamski, Maddox njemački i ruski, Zahara govori francuski, Vivienne želi naučiti arapski, dok Knox uči znakovni jezik', otkrila je prošle godine Angelina Jolie.

  • +11
  • +8

Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Izvor blizak glumici otkrio je kako djeca imaju više učitelja koji ih podučavaju. 'Fizički su svi izuzetno aktivni. Obožavaju nogomet i vožnju skejtbordom, a polaze i satove na kojima se uče obraniti', rekao je izvor.

  • +11
  • +8

Angelina Jolie s djecom

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bivši suprug i otac djece Brad Pitt živi tek 10 minuta vožnje udaljen od njih, pa se s djecom viđa vikendima.  

'Smetalo mi je koliko sam ja malo naučila u školi, stoga želim da moja djeca ne prođu isto', rekla je Angelina početkom prosinca. 'Školuju se kod kuće i zbog toga što smo često na putu, stoga je sve dosta teže. Nisam željela da ništa ne nauče.' 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!