ZIMSKE RADOSTI

Ana Vučak Veljača uživa u snježnoj idili i broji dane do poroda

12.01.2021 u 09:19

Bionic
Reading

Snježni pokrivač razveselio je mnoge koji su 'zatrpali' društvene mreže svojim fotografijama aktivnosti na snijegu. Nekoliko svojih je s pratiteljima podijelila i glumica zagrebačkog kazališta Trešnja i voditeljica HTV-ovog showa 'Kuhan i pečen'

Blagdani su Ani Vučak Veljača donijeli vrijeme samo za obitelj i pripreme za dolazak prvog djeteta sa svojim suprugom, scenografom Ivanom Veljačom. Izjavila je da vjeruje kako će joj ova godina dolaskom prinove biti puna lijepih trenutaka, tako da je uzbuđena i veselim se najljepšoj ulozi koja je čeka.

  • +5
Ana Vučak Veljača Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Glumica ima termin za porod u veljači, a dane se trudi što više iskoristiti opuštajući se boravkom u prirodi. I ona očito voli zimu pa je pokazala dijelić svoje uživancije s nekoliko fotografija na kojima je u noćnom boravku na snijegu sa suprugom.

'Zapravo nismo ništa posebno unaprijed planirali, stvari su se nekako događale spontano po osjećaju. Iako smo kada smo ušli u brak znali da želimo u budućnosti dijete, nismo odmah žurili jer smo htjeli prvo malo sami uživati. Trudnoća je inače jedna od stvari u životu koju mislim ne možeš baš točno tempirati, možeš ju jedino željeti i prepustiti se, a nas je beba sad iznenadila u pravome trenutku i jedva ju čekamo. Slučajno se dogodilo eto i da dolazak bebe kako zasada stvari stoje očekujemo baš u veljači, koja je nekako naš mjesec , kako zbog prezimena koje nosimo tako i zbog datuma kada smo se vjenčali', nedavno je izjavila.