JOŠ MALO!

Pripreme za dolazak prve bebe su u tijeku, a Ana Vučak Veljača ima i najboljeg pomagača

27.10.2020 u 11:38

Bionic
Reading

Glumica zagrebačkog kazališta Trešnja i voditeljica voditeljica HTV-ovog showa 'Kuhan i pečen' i njezin suprug scenograf Ivan Veljača, inače brat glumice i scenaristice Jelene Veljače u slatkom su iščekivanju svog prvog djeteta koje stiže za četiri mjeseca. Ana Vučak Veljača uživa u trudnoći i svakodnevno dijeli fotografije na kojima se vidi koliko je sretna, a krenuli su i radovi u stanu

Kako nam je Ana Vučak Veljača rekla prije nekoliko dana, ona i suprug krenuli su s osmišljavanjem dječje sobice, što je, kaže, nešto potpuno novo za njih i zabavno. Uobičajen dizajn sobe za bebe sastoji se u bojanju zidova i premda je uglavnom plava za dečke, a roza za curice, ona i njezin dragi odlučili su se za svijetlo zelenu. Za uređenje dječje sobe zadužen je budući tata Ivan Veljača. 'Korak po korak za naše maleno', napisala je glumica opisujući fotografiju, a pratitelji su komentirali: 'Lako ti je kad imaš scenografa'.

Ana, koja ima čak tri diplome - iz psihologije, novinarstva i glume, ne misli stati s poslom zbog trudnoće za koju se doznalo krajem rujna. Izjavila da se odlično osjeća i da je dočekala jesen bez tegoba i mučnina, a na porodiljni dopust će ići početkom prosinca.

'Uživam u svakom danu jer svaki dan donosi nešto novo. Super mi je činjenica da će nam se pridružiti još jedan mali član obitelji. Divno mi je gledati trbuščić koji je svaki dan sve veći, a beba sve živahnija', izjavila je za tportal glumica koju publika pamti po ulogama u serijama 'Kud puklo da puklo', 'Prava žena', 'Stella' te 'Parlaonicu' koju je nekad vodila.

View this post on Instagram

. . . . #sunsetlover #islandlife🌴

A post shared by Ana Vučak Veljača (@ana.vucak.veljaca) on