Najvjerniji partner razvoju bebe

Najbolje za najvažnije - poznate mame isprobale novitete za svoje bebe

06.07.2021 u 12:00

Bionic
Reading

Iva Šarić, Vanda Winter, Ana Vučak Veljača, Anja Alavanja Romac, Dorin Zelenika te brojne druge poznate mame, uživale u najslađem okruženju i novitetima koje je pripremio najnaj.eu

Što sve nabaviti za novu bebu koja dolazi u obitelj? Što zaista treba roditeljima, a da je u isto vrijeme udobno, iznimno kvalitetno i jednostavno za korištenje? Novopečeni roditelji su najčešće u slatkim brigama za vrijeme trudnoće i dolaska novog člana na svijet, ali često i pogubljeni u širokoj ponudi proizvoda. Ono što je najbitnije za odluku svakako je sigurnost, udobnost i zdravlje najmlađih i tom mišlju se uvijek treba voditi.

Najvjerniji partner razvoju bebe je najnaj.eu, koncept zagrebačke tvrtke Mikroedra, koji je u društvu poznatih mama poput Ive Šarić, Vande Winter, Ane Vučak Veljače, Anje Alavanje, Dorin Zelenike te brojnih drugih predstavio novitete koji će olakšati i unaprijediti roditeljstvo. Neke od mama, povele su u društvo i svoje mališane i time uljepšale druženje.

BeSafe autosjedalice su već dugi niz godina sinonim za sigurnost, a u ovom izazovnom razdoblju BeSafe je nastavio raditi na inovacijama i poboljšanjima svojih proizvoda. Tako su za ljetnu sezonu pred nama predstavili mrežastu liniju proizvoda “Peak Mesh”, koja čini ljetna putovanja u autosjedalicama, ali i nošenje uz BeSafe Haven nosiljku, ugodnijima i prozračnijima.

Predstavljen je još jedan veliki novitet - rotacijska autosjedalica iZi Turn B i-Size koja podiže sigurnost i udobnost na novu razinu. Turn B je autosjedalica koja se može koristiti od rođenja, a ima rotaciju od 360°. Budući da je BeSafe oduvijek zagovaratelj suprotnog smjera, koji je i do 5x sigurniji, ova autosjedalica zahvaljujući sigurnosnom mehanizmu ne može okrenuti u smjer vožnje sve dok dijete za to nije dovoljno veliko.

Najveći inovator u svijetu dječjih nosiljki je Ergobaby koji roditeljima i djeci omogućava nježne te udobne zagrljaje i dok su u pokretu. Ove su godine sa svojim proizvodima odlučili otići korak dalje te su predstavili novitete koji plijene pažnju izgledom, modernim tehnologijama i udobnošću.

U inovacijama se ističe Aerloom nosiljka, napravljena posebnim 3D tkanjem od Formaknit recikliranog materijala dostupna u ograničenim serijama. Ova jedinstvena nosiljka budućnosti elastična je i izdržljiva kao najbolji komadi sportske opreme.

Uzimajući u obzir želje roditelja, stručnjaka i savjetnica za nošenje, nastala je i najprozračnija Omni Breeze nosiljka koja je nadmašila prethodni, omiljeni Omni 360 model. Omni Breeze svjetski je broj jedan po prozračnosti što ga čini omiljenim dodatkom za roditelje na početku ovog vrućeg ljeta.

Za ljubitelje laganih kolica, tu je i Metro+ koji je, uz klasičnu crnu i sivu varijantu, obogaćen s još 2 dodatne boje krovića. Uz pojačanu podstavljenost za najudobnije vožnje, rozi ili žuti krović pružit će pravo ljetno osvježenje omiljenim kolicima.

Više o svim novitetima možete čitati na najnaj.eu.