njezina idila

Ana Jelušić Black pokazala još jedan neodoljiv prizor sa svojim klincima

28.09.2021 u 15:21

Bionic
Reading

Bivša skijašica i reprezentativka već godinama sa suprugom Travisom Blackom živi u Švicarskoj gdje joj je trenutačno prioritet njezina obitelj i odgoj mališana - Nine i Vite. Ana Jelušić Black uhvatila je trenutak iz kojeg se jasno vidi kako joj se dječica super slažu i znaju lijepo igrati

Usprkos svim izazovima koje je pandemija donijela, Ani Jelušić Black ostat će u pamćenju prema lijepim događajima. Uspješna sportašica ove godine krajem siječnja rodila je drugo dijete, malenog Vitu. Do kraja rođenja ona i suprug Travis nisu znali spol bebe, to su si ostavili kao iznenađenje.

A dječaku se najviše veselila njegova starija sestrica Nina (koja je na svijet je došla početkom siječnja 2019. godine, tjedan dana kasnije nakon što je Janica Kostelić rodila sina Oskara). Ana je pratitelje na Instagramu odlučila počastiti s dijelićem sretnih trenutaka i igru svoje djece.

Podsjetimo, Ana i njezin suprug su ranije ovog mjeseca proslavili petu godišnjicu braka i poručili kako 'i dalje idu samo jako'. Kad je riječ o djecu i njiovom eventualnom bavljanju spotom u budnosti, ranije je izjavila da je nebitno na kojoj će se razini baviti sportom, ali da im je je vrlo bitno da se nečim bave te da im neće izbjegavati nuditi skijanje, kojem će biti i izloženi.

  • +3
Ana Jelušić Black Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL