kako su porasli

Ana Jelušić Black rijetko objavljuje na društvenim mrežama, ali kad kad nešto objavi, rastopi nam srca

02.09.2021 u 10:33

Bionic
Reading

Naša bivša skijašica krajem siječnja u Švicarskoj je na svijet donijela sina Vitu. Prije poroda ona i suprug Travis Black nisu htjeli saznati spol bebe, pa su vijest da su dobili dječaka doznali kad su prvi puta vidjeli svoje drugo dijete. Sada uživaju u čarima roditeljstva pa Ane Jelušić Black nema ni na društvenim mrežama. Nakon mjesec dana pauze, pratiteljima je pokazala neodoljiv prizor

Maleni Vito rodio se samo tri tjedna od dana kada su Ana i Travis proslavili drugi rođendan svoje kćeri Nine. Da se mališani dobro slažu i neizmjerno vole pokazala je u zadnjoj objavi s njihovom zajedničkom fotografijom.

'Uvijek ti čuva leđa!', opisala je fotografiju na kojoj je njezina plavokosa dječica poziraju. Nema tko se nije raznježio kad je ugledao seku koja sjedi iza leđa mlađem braci na ljuljački.

Podsjetimo Ana Jelušić i Travis Black, inače marketinški stručnjak, vjenčali su se nakon četiri i pol godine veze u rujnu 2016. godine na Trsatskoj gradini, u Aninoj rodnoj Rijeci. Mjesecima prije vjenčanja sportašica je sa svijetom podijelila kako su se upoznali. 'Tko bi rekao da će jedan zahtjev za prijateljstvom poslan preko Facebooka nakon točno četiri godine napraviti tako veliku razliku u mom životu! Veselim se avanturama do kraja života s ovim čovjekom!', napisala je Ana uz jednu njihovu zajedničku fotografiju.