PONOSNA SPLIĆANKA

Ana Gruica Uglešić vratila se staroj ljubavi

18.12.2018 u 11:14

Bionic
Reading

Uvijek je u trendu, pa čak i u dnevnim prigodama privlači poglede komadima koje bi svaka žena poželjela u svom ormaru. Splitska glumica i trenerica fitnesa Ana Gruica Uglešić sada se pokazala u novoj modnoj kampanji, a za tportal je ispričala zašto pristaje na njih

Prije nego je postala glumica i instruktorica fitnesa Ana Gruica Uglešić bavila se manekenstvom i to od rane tinejdžerske dobi. Kasnije se i ozbiljnije posvetila modelingu, a moda je i dalje neizostavan dio njezina života kako privatno, tako i poslovno. Nedavno je snimila kampanju za novu kolekciju brenda Bubabu Design nazvanu 'Bubabu Božić u teatru'.

'Splitska modna scena je siromašna, sve je manje kreatora, a stari idu u penziju. Zato mi je uvijek lijepo kad netko stvara nešto novo i trudi se', ispričala nam je Ana.

Kampanja je snimljena u Gradskom kazalištu mladih u Splitu, koje je rado otvorilo svoja vrata ovakvoj kazališno-umjetničkoj priči. Kreacije iz glamurozne kampanje splitske dizajnerice Gorane Milaković su klasične, bezvremenske i blagdanske, a prevladavaju crvena i srebrna boja, krzno i neizostavne novogodišnje šljokice.

'Na kampanje pristajem samo kad u njima vidim dobar motiv, bilo da je riječ o prijateljskoj, financijskoj ili, kao u ovoj prigodi, sugrađanskoj varijanti', kaže Ana Gruica Uglešić.

  • +5
Nova kolekcija brenda Bubabu Design Izvor: Promo fotografije / Autor: Ivan Gudić