ne skriva sreću

Ana Gruica Uglešić i njezin Boran slave: Čestitke pljušte na sve strane

18.08.2020 u 11:58

Bionic
Reading

Glumica i fitness trenerica sa suprugom, splitskim psihijatrom danas slavi tri godine veze, ali i dvije godine otkad su se jedno drugom zakleli na vječnu ljubav

'Na Havajima heroji dobiju cvijeće oko vrata. U Moskvi trg. Kod nas na Mosoru te učlane u GSS i dobiješ svoje balote. Zaslužio si jer si najizdržljiviji. Najžilaviji. Personalizirane. Na slami. Ipak si najdulje od svih izdržao tempo veze sa mnom. Tri godine veze i točno dvije godine braka. Sretna ti druga godišnjica braka, mužu moj!' poručila je Ana Gruica Uglešić voljenom suprugu Boranu Uglešiću preko društvenih mreža.

Večer prije godišnjice sretan par proveo je na koncertu Massima Savića. Započeli su vezu u ljeto 2017. godine, nakon što je Ana prekinula s piscem i poduzetnikom Hrvojem Šalkovićem. Glumica se s psihijatrom navodno poznavala 15 godina, no među njima je zaiskrilo tek tada. Zaruke su obavili u ljeto 2018. godine, a samo dva tjedna kasnije vjenčali su se na tajnoj ceremoniji.

U vezi sa Šalkovićem rodila je sina Marata koji, kako je otkrila, priželjkuje brata i sestru. Nedavno je rekla da dječak treba društvo 'jer po kući neprestano naganja njihovog psa Chuku, kojeg je obitelj udomila u prosincu, a psa zove bratom'.