uživa u ljetu

Ana Gruica Uglešić pokazala istrenirano tijelo i podigla temperaturu izazovnom fotografijom

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Nakon uspješno odrađene premijere predstave 'Teške ljubavi', glumica je spakirala kofere i s obitelji otišla na odmor. Svoju ljetnu oazu pronašla je na Hvaru

Drama 'Teške ljubavi' koju je prema zbirci kratkih priča Itala Calvina režirao Aleksandar Švabić, nedavno je premijerno izvedena u sklopu 66. Splitskog ljeta na ambijentalnoj pozornici na Sustipanu. U predstavi, u kojoj se pojavila i u bikiniju, zablisatala je glumica Ana Gruica Uglešić.

Nekadašnja manekenka, sada glumica i instruktorica fitnessa, odmor, uživanje i bijeg od svakodnevice ima na najsunčanijem hrvatskom otoku. Naravno, svojim pratiteljima ne uskraćuje pokazati svoje atraktivne fotografije i atribute – mišićave vitke noge, isklesan trbuh i skladno oblikovane ruke. Sasvim očekivano je nakon objave dobila brojne pozitivne komentare.

Na Instagramu je fanovima otkrila kako je došlo vrijeme za potpuno okretanje sebi i obitelji. 'U sklopu projekta zvanog 'ponovno pronalaženje sebe' uključila sam zdravu prehranu i zdravo društvo', među ostalim je napisala.

'Iskreno, drago mi je da je sve stalo jer sam konačno imala vremena za biti i majka i supruga. Biti predana kućanstvu za mene je bilo predivno iskustvo. Bavili smo se svim stvarima za koje do sad nismo imali vremena. Sređeni balkoni, čista kuća, sređena okućnica i sređeni odnosi rezultat su karantene. Za početak, više mi nikad neće pasti napamet podcjenjivati posao kućanica', rekla je ranije na temu karantene za Story.