ponovno sretna

Ana Gruica: 'U dvoje je sve lakše'

26.10.2017 u 10:17

Bionic
Reading

Izgleda kako je ljubav s putopiscem Hrvojem Šalkovićem za nju stvarno stvar prošlosti, jer Ana Gruica svakim danom sve je sretnija s novim odabranikom, 45-godišnjim psihijatrom Boranom Uglešićem

Prije nekoliko tjedana uhvaćena je u intimnim trenucima sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem, a čini se da nova ljubav Ane Gruice napreduje vrlo brzim tempom. 

Iako se nakon ljeta saznalo da je prekinula svoj trogodišnji odnos s poznatim putopiscem Hrvojem Šalkovićem, s kojim ima i sina Marata Ivana, splitska glumica i instruktorica fitnesa uskoro je pronašla novu ljubav.

  • +12
Ana Gruica s novim dečkom Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

'Istina je, Hrvoje i ja više nismo zajedno. Još prije ljeta shvatili smo da nam se putovi razilaze, no odlučili smo ipak malo pričekati i razmisliti. No kako se ljeto bližilo kraju, tako smo oboje postajali svjesni da jesen nećemo dočekati skupa. Zaključili smo da je razlaz najbolje rješenje', rekla je u rujnu za medije.

Naime, prema posljednjim objavama na Instagramu, Ana nam potvrđuje da je sretnija no ikada.

Tako se pohvalila da sprema ukusnu i zdravu večeru za posebnog gosta.

'Uz dobar rižoto, vrhunsko društvo... 'beskompromisno' ide i vrhunsko piće. U dvoje je sve lakše!', napisala je zgodna Splićanka, koja je slobodnu večer odlučila provesti uz najdražu osobu u romantičnoj atmosferi uz svijeće.

No ujutro se brzo vratila u svoju najdražu rutinu. Zaputila se u teretanu i odradila trening.

Ljubav prema sportu oduvijek je gajila, pa ne čudi da je nedavno i diplomirala na Kineziološkom fakultetu u Splitu, a između ostalog tome duguje ovako njegovan izgled i top formu.