najiskrenija ljubav

Evo u čijem zagrljaju nakon prekida uživa Ana Gruica

04.10.2017 u 17:14

Bionic
Reading

Atraktivna glumica i bivša manekenka prije nekoliko je tjedana potvrdila javnosti da je prekinula svoju trogodišnju vezu s poznatim putopiscem Hrvojem Šalkovićem. Ana Gruica iselila se tada iz njihova zajedničkog stana u Zagrebu i vratila se u rodni Split, a evo u čijem zagrljaju sada uživa

Nakon prekida od svog dugogodišnjeg partnera Hrvoja Šalkovića, Ana Gruica prvo se uputila na kratki odmor na Hvar kako bi još malo uživala u posljednjim sunčanim danima prije nego počne  zima koja će za nju ove godine ipak biti nešto drugačija.

'Istina je, Hrvoje i ja više nismo zajedno. Još prije ljeta shvatili smo da nam se putevi razilaze, no odlučili smo ipak malo pričekati i razmisliti. No kako se ljeto bližilo kraju, tako smo oboje postajali svjesni da jesen nećemo dočekati skupa. Zaključili smo da je razlaz najbolje rješenje', potvrdila je prije nekoliko dana za medije bivša manekenka.

  • +5
Ana Gruica Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX

Iz Zagreba gdje je provela posljednje tri godine, ponovno se preselila u rodni Split, gdje od sada počinje jedno sasvim novo razdoblje za nju.

'Ruka od milijardu dolara. Prvi dan novog života', napisala je ispod posljednje objave na svom Instagram profilu, gdje vidimo kako uživa u zagrljaju voljenog sinčića Marata Ivana, kojeg je dobila tijekom veze sa Šalkovićem.

Maleni, plavokosi dječak, majku je snažno zagrlio i iskreno poljubio, pokazavši joj kako unatoč nesretnim okolnostima koje su ju zadesile na ljubavnom planu, itekako ima zašto biti radosna.