poseban dan

Ana Gruica pohvalila se velikim životnim uspjehom

24.05.2017 u 14:18

Bionic
Reading

Nakon što se okušala u manekenskoj karijeri, zavladala je kazališnim daskama, ali Ana Gruica tu nije stala. Upisala je i kineziološki fakultet u Splitu, te se sada pohvalila i diplomom za koju se kaže jako namučila

Na Kineziološkom fakultetu Splitskog Sveučilišta, jučer je na promociji među mnogim studentima stajala i naša poznata manekenka i glumica Ana Gruica koju posljednjih nekoliko mjeseci pratimo u televizijskom showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

'Poseban dan. Ponosna.  Ispunjena .Čestitke kolegama!' napisala je lijepa Ana ispod fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu. 

Ovaj poseban dan došli su joj uveličati njezina obitelj i najbliži, a 34-godišnjakinja je blistala u klasičnoj bež haljini koju je nosila na salonke iste boje te torbicom s cvjetnim uzorkom.

Budući da je Ana velika zaljubljenica u sport i vježbanje, ne čudi da je uspješno položila sve ispite i izazove koji su tijekom studija pred nju bili stavljeni.

'Za sve na slici se sama jako namučila. Nitko mi ništa nije poklonio niti dao u životu. Tim slađe', poručila je pak ispod druge fotografije na kojoj svoju sreću zbog diplome dijeli sa sinom kojeg je dobila u braku sa Hrvojem Šalkovićem.