'Kad pisac poludi'

Ana Gruica pokazala previše na zasluženom odmoru

21.07.2017 u 18:41

Bionic
Reading

Nakon što je preživjela najstresnije trenutke u životu kada joj je u nezapamćenom požaru koji je početkom tjedna zadesio okolicu Splita, skoro izgorjelo rodno selo, naša poznata glumica i bivša manekenka Ana Gruica sada se zasluženo odmara, a pritom pokazuje i rezultate iscrpnih treninga koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Glumica i diplomirana instruktorica rekreacije i fitnesa Ana Gruica, provodi svoj zasluženi odmor na otoku Šolti, nedaleko od rodnog Splita. 

'Odmori se, zaslužila si', napisala je ispod izazovne fotografije koju je objavila na svom službenom Instagram profilu.

Odmori se, zaslužila si.👊💪😎 #summermood #fitmama #croatiasummer #solta

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

Tako se na fotografiji vidi kako se sunča na plaži u minijaturnom bijelom bikiniju kada do izražaja dolaze njezine duge, vitke noge kojima je nekad osvajala modne piste ali i savršeno ravan trbuh s isklesanim trbušnjacima koji se naviru čak i u ležećem položaju.

Ana već godinama održava svoju figuru napornim vježbanjem u teretani, a kad dođu vrući mjeseci ne srami ju se pokazati.

'Kad pisac poludi', jedan je od komentara na objavu, koji aludira na to kako Anin suprug Hrvoje Šalković, inače poznati putopisac, neće biti oduševljen ovom razgolićenom fotografijom.

'Šta ima poludit, može se samo prikrstit i zahvaliti Bogu', spremno je uzvratila temperamentna Splićanka koja je inače prije nekoliko dana i proslavila svoju treću godišnjicu velike ljubavi sa zagrebačkim piscem.