svježi look

Ana Gruica ima novi imidž: Ljetna frizura za vruće dane

04.07.2017 u 11:56

Bionic
Reading

Glumica i diplomirana instruktorica rekreacije i fitnesa ove sezone Zagreb je zamijenila svojim zavičajem, mjestom Gornje Sitno, u kojem uživa s obitelji i sinčićem Maratom. Ana Gruica, unatoč svom prenatrpanom privatnom i poslovnom rasporedu, ne propušta aktivno voditi zdrav život i redovito vježbati, a uvijek pronalazi vremena i za uljepšavanje i brigu o svom besprijekornom izgledu

Zaštitni znak Ane Gruice već dulje vrijeme je kratka dječačka, tzv. pixie frizura, kojom pokazuje da i kratka kosa može biti zanimljiva te kolike su mogućnosti njezina stiliziranja. Toliko joj dobro pristaje da smo već zaboravili kako je izgledala s nekom drugom frizurom. 

Ovog puta svoju kratku kosu osvježila je tako što je obje strane glave izbrijala. Na fotografiji koju je objavila na svom Instagramu pažnju plijeni i nesvakidašnjim stajlingom.

Ana Gruica trenutno puni baterije u svom rodnom kraju udaljenom 30-ak minuta od Splita. Prelijepi zavičaj podno Mosora, nadaleko poznat po soparniku i janjetini, glumičina je oaza od najranijeg djetinjstva. Ondje je kao dijete svaki vikend, kao i sve praznike, provodila kod bake i djeda.

Mi. I Arijeve ralje! 🐅🐕❤️👱😆 #ljubavjenaselu #maminaljubav #momandson #sve

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on