ŠTO SE DOGAĐA?

Američki san, barem za sada, pokazao se lošim: Život u Los Angelesu idealan je za Archieja, ali ne i Meghan Markle i princa Harryja

06.07.2020 u 15:13

Bionic
Reading

I dok maleni Archie uživa u životu koji mu pruža Los Angeles, te bi uskoro trebao u potpunosti sam prohodati, njegovim roditeljima, Meghan Markle i princu Harryju i ne ide baš onako kako su planirali

Savršeno kalifornijsko vrijeme pokazalo se idealnim za odrastanje malenog Archieja, koji bi, prema izvorima bliskim obiteljima, uskoro trebao u potpunosti sam prohodati, a boravak u karanteni, zbog pandemije koronavirusa, Meghan Markle i princ Harry iskoristili su upravo za uživanje u odrastanju svog sina jedinca.

No, nije sve baš tako idealno kako bi netko pomislio, a život u luksuznoj vili Tylera Perryja, vrijednoj 18 milijuna dolara, i nije tako bajan kako je na prvu izgledao. Iako Harry i Meghan na sve načine pokušavaju ostaviti svoj stari život baš tamo gdje mu je i mjesto - u prošlosti - to im baš i ne uspijeva.

Prošlo je šest mjeseci od njihovog napuštanja kraljevske obitelji i selidbe prvo u Kanadu, a potom i u Los Angeles, no toliko željena sloboda i život van palače, barem na početku, nije im donio ono što su sanjali, a u tome ih je prvenstveno spriječila pandemija koronavirusa, koja im je pomrsila apsolutno sve poslovne planove.

Uz sve to princ Harry je navodno rastrgan zbog obiteljskih odnosa i pokušava sam sa sobom riješiti stvari, pa je zbog toga sve više depresivan, a u ništa boljem stanju nije ni Meghan Markle koja nakon situacije s najboljom prijateljicom Jessicom Mulroney više ne zna kome može vjerovati.

'Meghan se povukla u sebe i mislim da je jako loše i bori se sa svime što joj se događa', otkrio je izvor blizak paru i dodao da je i princ Harry u iznimno lošem stanju, koje se dodatno pogoršalo 21. lipnja, na dan kada je njegov brat, princ William, proslavio rođendan.

Zabrinuta je i obitelj Meghan Markle, osobito njezina majka Doria Ragland, koja nije navikla da je njezina kći toliko udaljena od nje i da ne želi svoje probleme podijeliti s njom. Uz sve to, Harry i Meghan zatražili su i službeno zatvaranje zaklade Sussex Royal i svoj fokus stavljaju na Harryjevu ideju o eko turizmu, pod službenim nazivom Travalyst, a koja bi trebala pomagati ljudima u sektoru turizma nakon što pandemija koronavirusa napokon završi.