BEZ ZADRŠKE

Amal Clooney nedolazak na kraljevsko vjenčanje opravdala poslom i na konferenciji oplela po Trumpu

13.10.2018 u 19:51

Bionic
Reading

Umjesto da se pridruži poznatom društvu na kraljevskom vjenčanju britanske princeze Eugenie i dobro se zabavi sa suprugom Georgeom, Amal Clooney odlučila je petak utrošiti na korisnije stvari i to poslovne. Naime, upravo se ona našla među govornicima na konferenciji za žene organiziranoj u Pennsylvaniji

Vidno mršavija, odjevena u crnu haljinu do polovice lista s gumbima po cijeloj dužini, i bež salonkama s otvorenim prstom, Amal Clooney je i ovoga puta zablistala, istaknuvši usne crvenim ružem. No, to kako je izgledala i što je imala na sebi palo je u drugi plan kada se približila govornici i oplela po američkom predsjedniku Donaldu Trumpu.

Naime, lijepoj odvjetnici za ljudska prava nije se nimalo svidjelo kada je Trump ismijao Christine Blasey Ford koja je pred Senatom svjedočila protiv Bretta Kavanaugha, netom prije negoli je izabran za člana Vrhovnog suda, optužujući ga da ju je u prošlosti seksualno zlostavljao.

  • +5
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Preživjeli u bilo kojoj zemlji zaslužuju dobiti priliku da pogledaju svom zlostavljaču u oči i da se jasno izgovori što su im napravili. To znači da predsjednik neke zemlje ne smije javno ismijavati ženu koja je hrabro istupila u javnost i progovorila o zlostavljanju', rekla je Amal Clooney pred svima prisutnima aludirajući na događaj koji se zbio 3. listopada, kada je Trump ismijao Christine Blasey Ford tijekom svog govora u Mississippiju.