SVE JE KRENULO NIZBRDO

Prvi izlazak Amal i Georgea Clooneyja umalo je završio katastrofalno

26.09.2018 u 12:37

Bionic
Reading

Njihovu ljubavnu priču, onu u kojoj je odvjetnica za ljudska prava 'ukrotila' jednog od najvećih plejboja i neženja glumačkog svijeta, smatraju jednom od najljepših u Hollywoodu. Za razliku od mnogih supruga slavnih osoba, lijepa Amal Clooney nije samo atraktivna pratilja, već i iznimno inteligentna i uspješna žena. No tko zna bi li ova priča imala tako sretan kraj da njihov prvi izlazak, nakon prvotnih komplikacija, na kraju ipak nije završio uspješno

Kako bi impresionirao lijepu Amal, George Clooney pomno je razmišljao gdje ju izvesti, stoga je večeru i svijeće odbacio na prvu. Umjesto toga pozvao ju je u Abbey Road, na isto ono mjesto na kojem su Beatlesi snimili neke od svojih najvećih hitova, a tamo su Amal i George trebali uživati u javnom snimanju.

  • +15
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, to i nije bilo izvedivo jer je u to doba Amal Alamuddin bila angažirana kao odvjetnica na mnogim slučajevima, a zbog prijave protiv Društva muslimanske braće tog dana javila mu je da će malo kasniti. Bilo kako bilo, na snimanje su na kraju stigli, potom su otišli na večeru, a tada Amal vjerojatno nije mogla ni slutiti kako je to biti u vezi s toliko slavnom osobom kao što je George Clooney, no sve je odradila kao profesionalac.

Poslije večere predložila je da otiđu na piće na jedno in mjesto, a kada su izašli iz restorana, dočekala ih je horda paparazza. No ona se na njih nije ni osvrnula, kao da je to nešto s čime se susreće svakog dana.

Osim tih nekih sitnih, još uvijek nepoznatih detalja prvog spoja, otkriveno je i kako je George isprva pisao Amal pisma, pretvarajući se da je zapravo njegov pas Einstein. U pismima je stajalo kako su ga oteli te da mu treba odvjetnik. Vjerojatno je upravo takvim ludostima i osvojio svoju suprugu i majku njegove djece, blizanaca Elle i Alexandera.