SREĆA DO NEBA

Almira Osmanović se pohvalila velikim vijestima u svojoj obitelji: 'Ovaj trenutak će ostati u trajnoj uspomeni'

05.09.2022 u 13:49

Bionic
Reading

Nekad primabalerina i ravnateljica zagrebačkog i splitskog Baleta Almira Osmanović danas uživa u plesačkoj mirovini, ali zauzeta je brojnim velikim projektima i dragocjenim trenutcima sa svojim najmilijima. Njezina kćer Sara proteklog vikenda se vjenčala s dugogodišnjim dečkom, Davorom

'U životu ne pamtimo datume, godine i sate ali pamtimo trenutke, ovaj će ostati u trajnoj uspomeni. Neka vam je sa srećom dragi moji', čestitala je ponosna mama Almira Osmanović svojoj 30-godišnjoj mezimici, uz video sačinjen od raznih trenutaka s njezinog vjenčanja.

Izvanredna profesorica scenskog pokreta na Umjetničkoj akademiji u Splitu, Muzičkoj akademiji u Puli i privatnom sveučilištu Libertas u Zagrebu, ranije je otkrila da Sara u Hrebincu pokraj Dugog Sela ima školu i hotel za pse ‘Sara David’ koji osim pasa prima i druge kućne ljubimce. U njezin pansion dolaze mnoge životinje - ptice, mačke i vijetnamske svinje, a osim hotela, školuje i pse.

'Prepoznala sam njezinu golemu ljubav prema životinjama i od početka sam joj potpora. Iako je odrasla u gradu, odlučila je ići na selo. To je težak život, posao od 0 do 24 sata, ali Sara ga obožava. Životinje su žive, traže pažnju. Ima­mo i ljude koji nam pomažu, i tata joj je pomagao dok je bio živ. Drago mi je što je u sretnoj vezi. Njezin dečko Davor također obožava životinje i baš su se super našli. Priznajem da sam mirnija otkako je pronašla osobu koja je uz nju', izjavila je ranije za Story.

  • +3
Almira Osmanović Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Inače, Almira je već 17 godina u braku s redateljem Jakovom Sedlarom, a iz prethodnog s rumunjskim baletanom Sorinom Davidom ima i sina Tina. Njezina Sara postala je majka djevojčice Dore u listopadu 2019. godine.