najslađi trenuci

Prizor za rastopiti se: Almira Osmanović pokazala kako je narasla njezina unučica

20.04.2021 u 14:15

Bionic
Reading

Otkako je 2019. godine u listopadu dobila prvu unučicu, bivša primabalerina, prva nacionalna prvakinja baleta i ravnateljice Baleta u splitskom i zagrebačkom HNK, ne skriva uzbuđenje i veselje zbog uloge bake. Na društvenoj mreži dozira pokazivanje fotografija svoje unuke, no ipak nije odoljela a da prije nekoliko dana pokaže kako djevojčica raste

S vremena na vrijeme Almira Osmanović pokazuje, koliko im je djevojčica Dora unijela radosti u živote njezine obitelji. Vijest o njezinom rođenju članica zadnje sezone showa 'Ples sa zvijezdama' obznanila je na društvenim mrežama.

S riječima 'rastemo' i 'ljubav najveća', ponosna baka je opisala fotografiju na kojoj u naručju drži svoju unučicu Doru. Preslatka djevojčica u ružičasto ljubičastoj odjeći s bijelim cvijetom u kosi, dijete je Almirine kćeri Sare.

Inače, plesačica je već 30-ak godina u sretnom braku s redateljem Jakovom Sedlarom, a iz prijašnjeg braka s rumunjskim prvakom baleta Sorinom Davidom ima dvoje djece, kći Saru i sina Tina.

'Moj duh je takav, životan, radostan i, hvala Bogu, još nisam upoznala depresiju jer vidim da je to postala bolest ovog stoljeća. Po meni je zaista važno ono staro pravilo - u zdravom tijelu, zdrav duh. Važno je biti aktivan i što više hodati, ne sjediti pored računala, televizora. Ljudi danas lako od svega odustanu, ali ja sam apsolutni borac za sve', ispričala je ranije za tportal.