LIJEPU VIJEST DIJELi SA SVIMA

Almira Osmanović pohvalila se prinovom u obitelji: 'Moja druga unučica je odlučila da je danas taj dan'

16.06.2021 u 13:47

Bionic
Reading

Bivša primabalerina, prva nacionalna prvakinja baleta i ravnateljice Baleta u splitskom i zagrebačkom HNK te i članica žirija u showu 'Ples sa zvijezdama', ranije je na društvenim mrežama najavila da će po drugi put postati baka, a sad je pratitelje obavijestila o još jednom važnom danu u njezinom životu

Sretna i ponosna baka Almira Osmanović je u objavi otkrila ime djevojčice, a ovog puta su je s unučicom usrečili snaha i 35-godišnji sin Tin kojeg je dobila u braku s rumunjskim prvakom baleta Sorinom Davidom. U komentarima je dobila brojne čestitke i puno pozdrava, među ostalim od Jagode Kumrić, Anje Šovagović Despot, Edine Pličanić.

'Moja druga unučica je odlučila da je danas taj dan', opisala je fotografiju na kojoj nezina snaha drži tek rođenu curicu koju su roditelji nazvali Marla.

Almira je u ranijoj objavi uz fotografiju najavila: 'Zanemarite reklamu u pozadini, a obratite pozornost na trbuščić u kojem se skriva moja druga unučica'. Inače, plesačica je već 30-ak godina u sretnom braku s redateljem Jakovom Sedlarom.

Uvijek nasmijana i pozitivna umjetnica više puta je izjavila da ima 'divnu djecu, koja su iznimnog su karaktera i koja znaju vrednovati život i cijeniti vrijednosti'.

'Pokušavam biti okružena pozitivnim ljudima, baviti se poslom koji me i dalje nadahnjuje, ispunjava srećom i zadovoljstvom. Među prioritetima mi je i dalje moja obitelj koju obožavam i jako mi je važno da je na tome planu sve posloženo kako treba', izjavila je Almira ranije za Story. Premda je u plesačkoj mirovini posljednjih dvadeset godina, ne živi tipičnim umirovljeničkim životom. Naime, godinama u Zagrebu na privatnom Sveučilištu Libertas predaje kolegij scenski pokret, u Puli predaje na Glazbenoj akademiji, a u Splitu ima status izvanredne profesorice na Umjetničkoj akademiji glume. Uz to posljednjih deset godina je i članica Hrvatskog helsinškog odbora za ljudska prava.