u esplanadi

Aleksandra Dojčinović prvi put u javnosti otkako je postala majka

25.02.2024 u 17:11

Bionic
Reading

Poznata modna kreatorica Aleksandra Dojčinović i nekadašnji savjetnik Kolinde Grabar Kitarović Tomislav Madžar strogo čuvaju svoju privatnost pa ih vrlo rijetko viđamo u javnim izlascima, no sinoć su zajedničkim dolaskom uveličali Liječnički bal u zagrebačkom hotelu Esplanade

Sinoć su se u zagrebačkom hotelu Esplanade okupili istaknuti članovi Liječničkog zbora, a sve kako bi se na dostojan način proslavila velika obljetnica osnutka i kontinuiranog rada Hrvatskoga liječničkog zbora. Svečanosti je prisustvovala i Sanja Musić Milanović koja je stigla u pratnji supruga Zorana Milanovića, ali i par koji ne viđamo često kao obitelj Milanović.

Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar par su koji svoju ljubav i život drže daleko od očiju zainteresirane javnosti, no na fotografijama je jasno kako su sinoć zajedno prisustvovali svečanosti u Smaragdnoj dvorani istaknutog zagrebačkog hotela.

Odjevena u crnu haljinu dizajnerica je fotografirana s leđa, a dok je Madžar sjedio pokraj nje.

Pojedinosti o svojoj vezi Dojčinović i renomirani liječnik, koji je inače i dugogodišnji član zdravstvenih timova i stručnog stožera Hrvatske rukometne i nogometne reprezentacije, uspješno skrivaju već više od sedam godina, a u početku su vezu i skrivali.

Prošle je godine u studenom objavljena vijest kako su postali roditelji, a ovo je ujedno i njihovo prvo pojavljivanje otkako je u njihov život ušla prinova.

  • +16
Bal Hrvatskog liječničkog zbora povodom 150. obljetnice osnutka zbora Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas