bal liječničkog zbora

Nikad elegantnije izdanje Sanje Musić Milanović za svečanu večer u Esplanadi

24.02.2024 u 21:47

Bionic
Reading

Crna haljina i crveni ruž dobitna su kombinacija kada su u pitanju odjevne kombinacije koje zahtijevaju eleganciju, a na tu je kartu zaigrala i Sanja Musić Milanović koja je danas zablistala u Esplanadi

Večeras je održan bal povodom 150. obljetnice osnutka i kontinuiranog rada Hrvatskoga liječničkog zbora pod pokroviteljstvom Hrvatskoga sabora i Ministarstva zdravstva, a glavna zvijezda večeri svakako je bila Sanja Musić Milanović koja je sa suprugom Zoranom Milanović stigla držeći ga pod ruku.

Liječničkom balu prisustvovali su ministar zdravstva Vili Beroš, Željko Krznarić te brojni drugi istaknuti liječnici koji su stigli u Smaragdnu dvoranu hotela Esplanade u Zagrebu kako bi uveličani ovu svečanost.

Sanja Musić Milanović za ovu je veliku obljetnicu odjenula vrlo elegantnu kombinaciju u kojoj je glavna zvijezda bila dugačka crna haljina dugih rukava s potpisom domaćeg brenda Hippy Garden.

Haljina je tankim pojasom naglasila struk, a luksuzna tkanina naborima je privukla pozornost te istaknula figuru na vrlo profinjen i sofisticiran način, baš kako i priliči formalnoj prilici poput ove.

Look je završila crvenim ružem te visećim naušnicama koje su donijele dozu glamuroznog blještavila.

  • +16
Bal Hrvatskog liječničkog zbora povodom 150. obljetnice osnutka zbora Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas