najveća podrška

Albina pozirala s atraktivnim Srpkinjama koje će prolazak u drugoj polufinalnoj večeri pokušati izboriti s 17 zemalja

20.05.2021 u 19:00

Bionic
Reading

Još se ne stišavaju komentari oko ispadanja naše eurovizijske predstavnice iz prve polufinalne večeri Eurosonga u utorak 18. svibnja kada je odabrano prvih deset finalista. Pjevačica se vrlo brzo pomirila s činjenicom da je nećemo gledati u finalnoj večeri, a podršku je dala srpskim predstavnicama koje će se večeras u drugoj polufinalnoj večeri pokušati probiti u finale

Albina je ranije govorila kako su djevojke iz skupine Hurricane s pjesmom 'Loco Loco', njezini favoriti, a one su se njoj bile među prvima javile kada se saznalo da je za nju to natjecanje gotovo. Naglasile su kako je zaslužila mjesto u finalu.

Uoči večerašnjeg nastupa u Ahoy areni Splićanka je atraktivnom trojcu poželjela sreću s porukom podrške: 'Idemo cure! Hrvatska je uz vas', uz zajedničku fotografiju na kojoj pozira s Sanjom Vučić, Ivanom Nikolić i Ksenijom Knežević na tirkiznom eurovizijskom tepihu.

Inače, Hurricane postoje od 2017. godine, a u regiji su poznate po hit pjesmi 'Favorito'. Sanja Vučić je Srbiju predstavljala na Eurosongu 2016. godine s pjesmom 'Goodbye (Shelter)' i osvojila 18. mjesto u finalu, a iskustvo s nastupanja na Euroviziji ima i Ksenija Knežević, koja je godinu dana prije Sanje pratila svog oca Kneza kao prateći vokal.

Osim srpskih predstavnica (koje će nastupiti devete po redu) na drugom polufinalu Eurosonga u roterdamskoj Ahoy Areni nastupit će predstavnici San Marina, Estonije, Češke, Grčke, Austrije, Poljske, Moldavije, Islanda, Gruzije, Albanije, Portugala, Bugarske, Finske, Latvije, Švicarske i Danske.

Organizatori su u subotu objavili kako je jedan od članova poljske delegacije pozitivan na koronavirus, pa će cijela delegacija uključujući i pjevača Rafala Brzozowskog u karantenu pa će biti večeras prikazana snimka s njihove posljednje probe. U finalu ima mjesta za deset zemalja, a uz one koje su izborile prolazak u prvoj polufinalnoj večeri, direktan ulazak imaju predstavnici Njemačke, Italije, Francuske, Španjolske i Velike Britanije koje daju najveći financijski doprinos Europskoj radiodifuzijskoj uniji (EBU) koja organizira Eurosong, te predstavnik zemlje domaćina, a ove godine je to Nizozemska.

  • +11
Eurosong 2021 Izvor: EPA / Autor: ROBIN VAN LONKHUIJSEN