NASTAVAK DRAME

Nina Kraljić smatra da je 'doživjela javni linč', a Albina Grčić poručuje: 'Nina šteti sebi, mene nije poljuljala'

22.02.2021 u 23:07

Bionic
Reading

Splićanka Albina Grčić, koja će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu u Nizozemskoj, oglasila se za RTL-ovu emisiju 'Exkluziv' nakon brojnih negodovanja oko glasova publike i finalnog izbora pobjedničke pjesme na Dori njezine glazbene suparnice Nine Kraljić. Obje su za istoimenu emisiju kratko prokomentirale cijelu situaciju

Nakon što je na ovogodišnjem izdanju Dore postala drugoplasiranom finalisticom prema glasovima žirija i publike, Nina Kraljić je u nekoliko navrata iskazala nezadovoljstvo ishodom natjecanja na društvenim mrežama. Prvo se požalila na organizaciju, poručivši kako 'gluma i cenzura nisu za nju', a potom je svima jasno dala do znanja kako joj je pobjednička pjesma 'Tick-Tock' nimalo ne sviđa.

Niz javnih istupa bivše predstavnice Hrvatske na Eurosongu završio se brisanjem društvenih mreža, a na pitanje ekipe s RTL-a zašto se odlučila na taj potez, Nina je dala kratku izjavu u kojoj tvrdi da je doživjela javni linč i govor mržnje.

  • +18
U Opatiji održana Dora 2021. Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro/Renato Branđolica/HRT

'Nemam niti najmanju potrebu reći stvarno stanje stvari, jer to ovakav javni linč i govor mržnje koji sam doživjela ne zaslužuje', rekla je Nina za RTL.hr.

Pobjednica Albina Grčić bila je gošća emisije, otkrivši kako se već uvelike priprema za nastup na Eurosongu. Lijepa Splićanka nada se kako će svojim nastupom osvijetliti obraz svoje zemlje, a dala je i svoj komentar na cijelu situaciju, rekavši kako je Nina svojom reakcijom naštetila samo sebi.

  • +5
Pobjednica Dore 2021: Albina Grčić Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro/Renato Branđolica/HRT

'Ja Ninu nisam poznavala do Dore, ona je čak meni prišla, zagrlila me - ja sam na nju oduvijek gledala i cijenila vokal - mislim da njoj ide na štetu sa svojim reakcijama, nezadovoljstvom i nekolegijalnošću koju su svi prepoznali - mene nije poljuljala tako da mi ta njena reakcija nije poremetila - ja guram dalje', poručila je Albina.