bila je besprijekorna

[VIDEO] Albina briljirala na eurovizijskoj pozornici: Njezin nastup života u Rotterdamu je gledalo više od 180 milijuna gledatelja

18.05.2021 u 22:16

Bionic
Reading

Splićanka je u prvom polufinalu jednog od najpopularnijih glazbenih natjecanja na svijetu nastupila deseta i za izvedbu pjesme Branimira Mihaljevića 'Tick-Tock', koja je u Hrvatskoj pravi hit, doživjela ovacije i aplauz od 3500 gledatelja u nizozemskoj Ahoy Areni u Rotterdamu

Albina je, očekivano oduševila je publiku zanimljivom scenografijom, a zahtjevnu koreografiju izvela je u super atraktivnom kostimu Juraja Zigmana. Prije nego što je izašla na pozornicu, prikazala se prigodna eurovizijska razglednica iz Nizozemske na kojoj se vidjela Albina s dečkom Ivanom Ćalušićem dok su bili djeca, kao i fotografiju na kojoj su odrasli.

Fantastične animacije i vatromet na pozornici ostavili su bez daha publiku u dvorani ali i pred malim ekranima, a vrhunac nastupa naše pjevcačice bio je i trenutak kad su se uz pravu Albinu pojavile i još četiri u obliku holograma, točnije kad u jednom trenutku multiplicirala da bi je zatim plesači podigli na ruke.

Izvor: Društvene mreže

Odlično raspoložena i bez imalo treme Albina je suvereno vladala pozornicom i šarmirala publiku, a s pozornice je otišla vriskom kad se zahvalila. 'Hvala vam, hvala vam puno!', pozdravila je Albina više puta gledateljstvo.

  • +2
Albina polufinale Eurosonga Izvor: EPA / Autor: ROBIN VAN LONKHUIJSEN

Društvene mreže su se užarile, stizale su samo pohvale na račun Albine i njezinog tima, ali unatoč sjajnom nastupu nije se uspjela plasirati u finale.