PODRŠKA SA SVIH STRANA

Evo što je naša jedina eurovizijska pobjednica Emilija Kokić poručila Albini

18.05.2021 u 19:30

Bionic
Reading

Emilija Kokić, nekadašnja članica zadarske grupe Riva, otkrila je što misli o Albininoj pjesmi 'Tick-Tock' s kojom će nas mlada Splićanka večeras predstavljati u polufinalnoj večeri Eurosonga u Nizozemskoj

Naša jedina eurovizijska pobjednica Emilija Kokić u showu 'Dobar dan Dalmacijo' Radio Dalmacije kod Ines Nosić i Gordana Vasilja jasno je rekla što misli o Albini i njezinoj pjesmi 'Tick-Tock's kojom će nas 22- godišnja Splićanka večeras predstavljati na prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga u Rotterdamu.

'Privatno sam dobra s Branimirom Mihaljevićem više od 20 godina i ja sam njemu rekla - pazi, ove godine ćeš nadrapati jer ćeš morati pisati duet za dvije eurovizijske pobjednice. Tako da vam je sve jasno što mislim o Albini, o pjesmi, o cijelom tom paket', rekla je Emilija i istaknula da je očarana Albininom energijom.

'Zasluženo je podigla svu prašinu, prekrasna je, zrači jednom tako lijepom energijom, jednom ljudskošću. Baš imam osjećaj da se nebesa otvaraju i svi putevi da se otvaraju baš takvim ljudima kao što je ona. Njena energija, pjesma, nastup, kostim, ako ima pravde trebala bi ući u finale i osvojiti jedno zavidno mjesto, uvjerena je Emilija koja je davne 1989. pobijedila kao članica zadarske grupe Riva u Lausanni s pjesmom 'Rock Me'.

Albina Grčić Izvor: Promo fotografije / Autor: EBU / THOMAS HANSES

Grupa Riva je odnijela pobjedu s ukupno 137 bodova, pa se sljedeće godine natjecanje za najbolju pjesmu Europe održalo u Zagrebu.

Na večerašnjem polufinalnom natjecanju Eurosonga Albina se bori za daljnje natjecanje s veselom, plesnom pjesmom 'Tick-Tock', a mlada Splićanka za svoj je energični nastup na dosadašnjim probama dobila samo pohvale.

Finale će se nakon dvije polufinalne večeri, u utorak i četvrtak, održati u subotu 22. svibnja.