UKORAK S TRENDOVIMA

Renata Sopek i Antonija Stupar Jurkin ove zime ne mogu odoljeti nekoć omraženim čizmama

16.12.2019 u 16:30

Bionic
Reading

Poput brojnih zaljubljenica u modu, poznate Hrvatice ove sezone također ne mogu odoljeti netipičnoj boji obuće, kakvu smo do sada uspješno izbjegavali, osobito kada je riječ o čizmama i gležnjačama

Sedam novih linija korejske kozmetike, koja ne prestaje osvajati svijet ljepote svojim holističkim pristupom, od sada su dostupne na domaćem tržištu. Na njihovom svečanom predstavljanju u Zagrebu svojim modnim odabirima voditeljice Renata Sopek i Antonija Stupar Jurkin uspjele su se posebno istaknuti.

Kao da su se dogovorile, osmišljene kombinacije Renata i Antonija začinile su bijelim modelima čizmi i gležnjača za koje se posljednjih nekoliko sezona odlučuje sve veći broj svjetskih i domaćih zaljubljenica u modu.

Negativne reputacije u modnoj eri 80-ih modeli bijelih gležnjača i čizmi uspješno su se riješili, a poput bijelih tenisica, cipela i sandala, uspješno naglašavaju svaku odjevnu kombinaciju,

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#thebesttimeintheyear 🎄

Objavu dijeli Antonija Stupar Jurkin (@antonija_stupar_jurkin)

I dok je Antonija kombinaciju kremaste dolčevite i bež balonera začinila zgužvanim modelom bijelih čizmi do koljena, njezina kolegicas malih ekrana, Renata Sopek, odabrala je bijeli model gležnjača u špic naglasivši pritom kombinaciju kariranih hlača s crnom bluzom i sjajnim blejzerom.