MALA TAJNA

Antonija Stupar Jurkin otkrila što joj je najveći porok

26.03.2018 u 12:12

Bionic
Reading

U srcu Zagreba, na Cvjetnom trgu otvorena je novouređena trgovina koja će nuditi i velik izbor najboljih čokoladnih delicija te će zasigurno postati atrakcija za Zagrepčane i brojne turiste. Mnogi poznati ljubitelji slastica nisu odoljeli proizvodima koji se ondje nude, a među njima je bila i Antonija Stupar Jurkin

'Uvijek i oduvijek sam bila ljubiteljica čokolade. Ne prođe dan da ne pojedem barem jednu, baš sam slaba na njih, to je moj guilty pleasure, jedini i najveći porok', rekla je za tportal Antonija Stupar Jurkin koju već neko vrijeme gledatelji ne mogu vidjeti na ekranu budući je postala event menadžerica na svojoj matičnoj televiziji RTL-u. Zgodna 35-godišnjakinja pojavila se na otvorenju novouređene trgovine Kraš Bonbonnière gdje si je dala oduška u guštanju u omiljenoj slastici.

Nakon punih 12 godina rada voditeljskog posla odlučila se na promjenu. Život ispred kamera, odlučila je ostaviti za sobom te je krenula u posve novom smjeru.

'Super sam se snašla u novim poslovnim vodama, pripremamo brojne nove projekte i radujem se svemu novome što dolazi. Stalno se nešto događa i uživam u svom novom angažmanu. Biti ispred ekrana za sada mi uoopće ne nedostaje', rekla je kroz smijeh. Dodaje kako je i privatno i dalje sretna i ispunjena budući da su joj svi zdravi, a to joj je, poručila je, važnije od svega.

Poznati na otvorenju Kraš Bonbonnière trgovine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo