NESHVAĆENA UMJETNICA

Ako je i od Madonne - previše je! Sve je zgrozila novom objavom, a pratitelji joj poručuju: 'Daj odrasti više!'

11.11.2022 u 13:38

Bionic
Reading

Nije lako nakon više desetljeća duge karijere zadržati svježinu i šokantnost, ali 64-godišnjoj pop ikoni Madonni ipak je pošlo za rukom

Ok, svježinu i seksipil zahvaliti može estetskim zahvatima i filterima koje društvene mreže nude, kao i mrežastim čarapama ili pripijenoj odjeći.

Zavidnu figuru za svoju dob vjerojatno može zahvaliti sebi, kao i komentare 'sramotno' ili 'odvratno'.

Kraljica popa objavila je animirani video načinjen od niza fotografija na kojima ponosno pokazuje svoju figuru u oskudnoj odjeći.

Odjevena u blještave hlačice preko mrežastih čarapa, crne antilop čizme preko koljena i zelenu krznenu majičicu bez rukava, Madonna pozira na motoru, pred policama sa zimnicom, umjetničkim djelima i još ponekim eksponatom iz garaže.

Naviknuli su njeni pratitelji na poigravanje sa seksipilom, od kojeg 64-godišnja kraljica popa ne odustaje, pa joj čak ne zamjeraju ni vulgarne aluzije s bočicom ljutog začina.

Ipak, video snimku s kojom je upotpunila svoj animirani uradak, na glazbenu podlogu The Stoogesa 'I Wanna Be Your Dog', mnogi nisu mogli prožvakati.

Na zamućenoj snimci Madonna četveronoške stoji iznad pseće zdjelice i iz nje liže vodu. Iako je lizanje vjerojatno samo odglumila s isplaženim jezikom iznad zdjelice, njeno razigrano i mrvicu predoslovno oslikavanje pjesme zgrozilo je pratitelje.

'Madonna je podijelila još jedan neugodan i uznemirujući video na Instagramu u kojem liže vodu iz pseće zdjelice. Na ljestvici od 1 do 10, gdje je 10 Kanye, prilično sam siguran da ovo zaslužuje 8', jedan je od komentara s društvenih mreža.

'Ne bih svom psu dao da pije iz zdjelice koju je lizala Madonna!, sprdaju se na račun kraljice popa.

  • +26
Madonna Izvor: Profimedia / Autor: B4859 / Avalon / Profimedia

'Jednostavno niste dovoljno sofisticirani da razumijete Madonninu umjetnost. Voda u psećoj zdjelici simbolizira neadekvatnu duhovnu ishranu u kapitalizmu, pseća zdjela simbolizira degradaciju u ropstvu, a umjetnik ružan k'o pas simbolizira... ružno', neki su si dali truda dokučiti što umjetnik želi reći.

'Prestara si da bi lizala pseću zdjelu... Nisi više material girl, više si poput glupe luđakinje', okomio se na Madonnu jedan korisnik društvenih mreža i poručio joj: 'Daj odrasti više!'.